Sitter för andra gången på ett år med en till vän som för andra gången blivit utsatt för en våldtäktsman! Killar som tror att det är helt ok att bara ”kasta” sig över och fullborda sina drifter fast kvinnan tydligt sagt att hon inte vill ha sex! Fatta killar: kvinnorna först, i alla lägen och spec i sex situationer är det kvinnorna först som gäller och kan du inte tillfredsställa en kvinna så lär dig! Kommunicera tydligt och få ett aktivt ja och kvinnan ska kunna bryta när som helst i akten om hon inte vill gå vidare! En kvinna som vill ligger inte still! En kvinna som vill är aktiv!!! En vanlig reaktion i olika övergrepp är passivitet/freeze tillstånd och hon låter det då ske ofta på grund av rädsla, då kan hon inte göra motstånd utan ”avskärmar sig”. Många våldtäktsmän finns tyvärr på Tinder vet man och det finns nog ett enormt mörkertal i detta. Kvinnorna själva skuldbelägger sig och tycker inte att de gjort tillräckligt motstånd och därför anser att det är deras eget fel att det blev så. Nya samtyckeslagen hjälper till nu med att kvinnan måste aktivt säga ja! Hur många våldtäktsmän går fria, hur många som helst och även inom äktenskapet händer detta ofta tyvärr, kom ihåg ”Stopp min kropp”, jag säger själv vad som är ok ingen annan! Behöver heller inte krama om jag inte vill krama just den personen. Killar måste lära sig!

Phu blir så matt på dessa män med sitt maktmissbruk i div sammanhang, nått behov? Sös mottagningen är jättebra med expertis och så bra bemötande på alla vis med den utsatta kvinnan i centrum här och nu.