Trött i dag men blev iaf ett trevligt besök på Kristallrummet i Gamla stan och sedan en promenad mellan gränderna. Ametist vacker och rosa men ser lite skum ut på bilde här ovan . Dotter köpte den och de har nu 50% på Kristallrummet i Gamla stan S:t Göran och draken Vilken himmel i kväll, så vacker!

Sedan när jag inte orkade gå på Guldbaggegalan i kväll, man sitter sååå länge, ja timmar under bagge utdelningarna på så hårda stolar (tv har en kortad version). När man kommer dit och gått på mattan med alla bländande sprakande blixtrar så är förminglet lite kul och sedan efterfesten dansant med god mat å dryck å fest till sen natt på Operakällaren. Kul kväll men typ samma var år så i år fick det bli vila i soffan i hemmets trygga lugna vrå å lite tröstegott fick jag av dottern medan jag ser galan på tv👌kanske orkar gå nästa år men i år hämtar jag kraft

Trevlig kväll