I går bra föreläsning om hjärnan och beteende, lär mig så mycket nytt och många bra saker på min rehab att ta med migHälsar på pappa och vi äter lunch på värdshuset, kålpudding- gott!

På em blir det tjejfika med goda semlor ( svårt att välja bland allt gott) på Mr Cake, mycket skratt och vi ventilera livets händelser här och nu. Planerar besök på Artipelag i veckan där det är Fornasetti utställning. Skulle gå på Guldbaggen på måndag men orkar inte i år, får bli nästa år. Säger nej till så mycket men försöker sakta orka lite kul som ger mer energi än det tar haft barnen på middag både i går och i dag men funkar nu när jag fått vila lite extra Har i dag även kunnat ta en skön lite längre promenad i skogen vilket var en bra framgång. Tyvärr är nätterna svåra med smärtor vilket ger för lite sömn och trötta dagar. I dag sålde vi tjejerna och det är alltid svårt men kommer nya babysar snart så omöjligt behålla dem tyvärr.

I morgon lugn dag hoppas jag, trevlig lördagkväll