Förra veckan så trött och hade jätteont i min höft så fick gå och stödja på käppen men efter träningen med sjukgymnasten blev det bättre, klarar dock bara några hundra meter nu. Tydligen överansträngda muskler efter att de fått börja jobba igen när jag nu börjar kunna gå längre sträckor. På rehab tränas jag på gym och får handgymnastik, träffar arbetsterapeut, läkare, psykologer och kurator. Sova har varit svårt med alla tankar men inget sömnmedel fungerar så nu slutar jag med dem har jag bestämt i helgen. Hemma sjukstuga då yngsta har feber så har blivit en mycket välbehövligt skön och vilsam helg. Nästa vecka fullt program igen. Allt från julen bortstädat och endast julbelysning på balkongen är kvar som ger vackert mysigt sken året runt. Vår lilla snövit är på uppvärmd inglasad balkong på dagarna och badar å trivs bland blommorna. Här sitter hon i sin utebur å kollar ut.