Farväl på jobbet för en längre tid. Har rensat och städat och förberett allt tror jag. Gjorde tårta till bästa personalen. Flera från huset kommer och säger hej och lycka till med en fin kram, tack bästa!Med grädde, marängbottnar och en massa olika bär samt mintchokladkakor och mynta. Enkelt och gott!

Så mycket kramar och fina ord i dag och massa meddelanden, blir rörd. På em skulle jag hämta grejerna ifrån galleriet Dom jag köpt till bra pris och fick bästa hjälp av jättebussig kollega och hennes man. Bra man och han hjälpte mig att få allt monterat på plats. Tycker det blev snyggt och originellt, nöjd! Bordet har inbyggt upplyst konstverk.

Trött som tusan men fick lite extraenergi av allt kul i dag! Bästa arbetskamraterna! Försöker hela tiden förtränga operationen men går ju inte längre. Ska duscha rikligt i Descutan i helgen så jag är superren på måndag.

I morgon egentligen trevlig middag, får se om jag orkar, mår varannandags mående numera så hoppas på bra dag i morgon.

Får en bild på mitt kommande tillstånd