SekundÀr sjukdomsvinst kan var mysigt spec nu med alla fina som hör av sig pÄ olika vis, alla kramar och all omtanke som vÀrmer och stÀrker. MÀrker snabbt vilka som finns dÀr.

Det Ă€r jobbigt nĂ€r jag mĂ€rker att jag inte funkar som vanligt, tankar och problemlösning inte lika lĂ€tt att hitta, tar lite lĂ€ngre tid, som en fördröjning. Antar att det Ă€r sĂ„ hĂ€r demenssjuka kĂ€nner i början. Detta bör försvinna sedan😰hoppas jag verkligen. Orkar det jag mĂ„ste men inget mer just nu.

I dag varit pÄ inskrivning pÄ den avd jag sedan ska ligga pÄ.

Tagit en massa prover, EKG, kontrast datortomografi, trĂ€ffat arbetsterapeut som kollat kognitiva förmĂ„gan och hade super pĂ„ allt utom nĂ€rminnet dĂ„ som var ganska useltđŸ˜„ dĂ€remot kul med pluspoĂ€ng och det fick jag nĂ€r sköterskan sa att hon aldrig sett sĂ„ tjusiga vener tidigare👌

TrÀffat narkoslÀkare och de lovat att söva ner mig ordentligt! TrÀffat avd lÀkare och sjuksköterska sÄ det var mÄnga timmar pÄ KS. Fick en paus sÄ Ät iaf en god lunch med kollega.

KÀnns fortfarande lÀskigt men Àr nog sÄ beredd man nu kan bli pÄ en hjÀrnoperation.

Min hjĂ€rnkirurg pĂ„ semester sĂ„ mĂ„nga frĂ„gor jag har (skrivit en lista mĂ„ste bara komma ihĂ„g den) Hans första dag efter sem blir min operation direkt pĂ„ morgonen, statistiskt-bra el dĂ„ligt….

Efter Op fĂ„r man pĂ„taglig hjĂ€rntrötthet vilket jag redan mĂ€rker av. SvĂ„rt med koncentration, fort trött, orkar inte skriva el lĂ€sa mycket samt en stĂ€ndig huvudvĂ€rk. ïżŒBild pĂ„ min avd jag ska bo pĂ„ nĂ€sta vecka.

ïżŒJag kommer inte vara sĂ„ hĂ€r pass pigg om en vecka sĂ„ blir nog inga selfie pĂ„ ett tag.

ïżŒNKS entrĂ© ïżŒïżŒïżŒbild

Bara att lĂ€sa igenom all information Ă€r en svĂ„righet…

Sedan en sÄ trevlig avledande middag hos dotter.

.