Solig fin dag på landet, vid vattnet! De små marsvinsungarna som dog vid födseln begravs hos våra andra små djur. Fin plats för sista vilan.

Vi badar sedan, solar, dricker Champagne och grillar. Härlig dag! Glömmer stundtals min situation vilket är skönt på ett vis men sedan kommer vetskapen och obarmhärtigt sköljer över mig som en kall stor våg.

Har mitt tunga vackra bergkristallhalsband på mig. Det är gjort av de vackraste helande kristaller som ger positiv energi, fokus och lugn. Min vän #Kransdraken har gjort det speciellt till mig för att det ska ge mig helande verkan..Dessa två halsband har jag men ska nog skaffa några till, ett grönt och ett korallfärgat.Fick upp minne på fb, så fantastiskt kul att få vara med i denna film just denna sekvens i Spegelsalen på Grand Hotell. Kul dagar hade vi allt! Terry är en jättefin kille!