Tur nog lugnt på jobbet, skulle inte klara ngt annan just nu.

I dag viktigt möte, jag träffade en tumörsyster på ”andra sidan” hjärntumöroperationen. Vi har skrivit ett tag då vi fann varandra i hjärntumörgruppen på fb. Vi är lika gamla och har troligen ungefär samma tumörsort, storlek och placering av tumören. Hon opererades för tre månader sedan och mår ganska ok och är inge konstig alls 😂. Hon hade inga spec komplikationer vid Op och ärret är snyggt, syns knappt. Hon opererades också på NKS. Det var en skön befrielse att ses och prata om sånt vi har gemensamt och jag fick gott hopp inför vad jag nu ska igenom och det känns jätteskönt! Dessutom hade vi trevligt och pratade om så mycket annat också så vi kommer att ses igen. Vi satt på bryggan på mysiga Mälarpaviljongen och åt en god sen lunch. Gick med lättare steg hem. Hermelin på Kungsholms torg

Ja en skön fredagskänsla infann sig sedan på mysiga Mälarpaviljongen. Hemma har yngsta dotter å kompis städat och de lagar mat, pannkaka, bra! Grädden vispas dock för hårt så blir gott smör ist med godaste saltet jag köpte i Nice.Lite sekundär sjukdomsvinst ska man få njuta av i stunder som denna och det gör jag nu. Har fått så mycket styrkekramar både på jobbet och via medier då nu många fått veta om min prekära situation. Fått så många fina meddelanden med uppmuntran och stöd. Tack bästa finaste vänner💖Ensam är inte stark utan man behöver både familjen och vännerna (märker snabbt vilka som finns där) i svåra situationer för då blir det lite lättare.

Inte lika tung i sinnet i kväll 💖 känner mig lite starkare. Orkade tom städa lite.

Marsvinen nu till salu då vi tyvärr inte kan behålla alla så vid intresse mejla