Vaknar tidigt å ganska pigg så blir bra med en härlig dag på Selma spa. Först damsugning, blir mer vita dammtussar på sommaren tycker jag så det går inte att slarva med dammsugningen.

Har beställt klassisk massage och får enl önskan hård massage med fokus på ryggen. Det var en manlig massör och jag gillar mer att det är en kvinna men glömde fråga när jag beställde. Han var iaf ok. Det känns mycket bra efteråt och spec att sen få sjunka ner i sköna poolen. Gillar soldäcket och poolen och flyr hit upp ibland på soliga dagar. Finns sköna solsängar/solstolar, även en trevlig bar numera och lättare måltid går att få. Det finns också alltid fri tillgång på smaksatt vatten och uppskuren frukt som tex ananas, vattenmelon och citrus. De spelar också bra musik och det är alltid glatt, festligt och trevligt. Jag tog en härlig räksmörgås och ett glas Champagne och njöt av en skön solig dag. Nu blir det att avstå bubbel framöver under lång tid, hur ska det gå. Clarion Sign har även häftig musik i hissen.