Ja veckan bara gick iväg fort ifrån mig och mycket har hänt som skakat om men nu äntligen fredag igen då! Vi bjuds härlig knytislunch på jobbet med mat från jordens alla hörn, underbart! En härlig solig varm fredag det blev! Blir en flera Tim lång skön AW i solen bland alla underbara blommor och blad på underbara Mälarpaviljongen. Trädgårdsmästaren gjort ett fantastiskt jobb och skapat en underbar trädgård vid vattnet. Ett glas bubbel, jordgubbar och goda Moules i solen med väninna och vi pratar om allt som är viktigt och även allt som är oviktigt såklart! Båda får vi jobba en stund vilket chefer i vården måste även om de är på aw.i kväll fick fötterna lyx lyx då jag i stället för nagelolja tog den lika men större flaskan med ansiktsserumet😅

Sedan tidigt i sängen, blir fortare trött nu och är helt slut på kvällarna, förr kunde jag fortsätta hela natten …..

nu natti