Jaha så var semestern slut och jag är tillbaka på mitt älskade jobb igen! På jobbet har lite sommarlugn äntligen inträtt denna vecka och vi hoppas det håller i sig ett tag så bästa personalen orkar. Har varit en supertuff vår och folk är trötta spec de som ej gått på sem än. De som kommit tillbaka behöver också lite sakta uppstart så de ska ha energi kvar inför höstens spurt.

Lite efterlängtad egen nödvändig tid stundar nu då dotter avlämnad på ridläger. Bara att slippa skynda hem å laga mat är en ovanlig lite skön känsla. Få vara lite ego ett tag, lite lyxigt.Det ska dock bli härlig värme i veckan så jag hade ju gärna legat på nån klippa el strand då. ☀️ Grattis ni som får tillfälle till sol och bad👍

I morgon fyller älskade äldsta dotter 40 år! För 40 år sedan hade vattnet just nu gått när vi spelade Alfapet på sommarstället utanför Kristinehamn och den efterlängtade ungen var äntligen på väg. Ja vilken otroligt underbar och lycklig tid det var….. ❤️ så kär så kär och så lycklig över barnet som skulle komma! Blev att åka på guppiga vägar ända till Karlstad och föda- jisses vilket dygn som väntade……

Allt har sin tid och detta var nog min bästa tid, hitintills. Inga problem utan bara fantastisk lycka, just då…

Tacksamhet över de lyckliga år jag fått av och till, tur nog kommer jag ihåg positiva känslan mer än de negativa känslorna vid de lite mindre bra åren som också infunnit sig regelbundet. Man kämpar alltid med något och sedan tänker jag, oh nu ja just nu känns det ju helt ok- åsså då händer det nått igen…

Så ja, det är bara att njuta av allt som njutas kan i detta livet! Sortera om möjligt bort det negativa, välj striderna samt tänk efter var du ska lägga energin!

Detta bilder från en annan lycklig period I morgon väntar provtagning och undersökningar och man vet ju aldrig vad som komma skall på gott å ont…