Ont i rygg å knä så in i …. efter gårdagens långa promenader så var tom tvungen att gå upp å ta värktabletter i natt, Phu! Godaste frukost för att starta franska dagen och hittat kaffet som passar mig utmärkt. vinkyl å ac så gott smör! marzipanI dag badat å badat å badat å badat å solat. På stranden sitter de bruna charmiga fransmännen å spelar spel under parasollerna och de alltid så stiliga eleganta å chica fransyskorna pratar om livet och detta sorlet får mig att sjunka in i lätt skön sömn på stranden. Gått lite i affärer och hittat lite kul saker som inte finns hemma, tror jag. Nice är en härlig stad på många vis och vi har hunnit utforska en hel del nu med alla dessa promenader.Sedan efter mycket letande efter perfekta restaurangen hittar vi en jättemysig restaurang vid torget och där var det dans på torget hela kvällen och maten var god. Phu kommer vara helt slut efter alla promenader, knät iaf

Fick upp så fin bild på fb, dotter vid vår stora fina Koi damm. Så otroligt vacker trädgård vi hade, gjorde den själv!