Ja semester å semester, allt måste hinnas med som jag inte hinner annars i pressad vardag på denna semestervecka. I dag fixat fötter å manicure på Beauty spa center. En bra skola, de är noga med instrument, hygien och service så rekommenderas på alla vis. Gått dit i många många år av och till, det är lite försiktiga elevbehandlingar som bjuds och saknar lite de rejäla filtagen men i stort mycket nöjd! Köper fin present på Rum 21 till födelsedagkalaset i helgen. Hämtar pass å det gick fort, bara några dagar fick vi vänta tur nog för vi åker ju på söndag. Handlar de godaste jordgubbar på länge på Ica Globen👌mörka söta Balkongdammen Håret hyfsat i dag med, fick piffa lite bara. Låg ju lydigt med tofs i natt.finns det fortfarande de som inget begriper så vänligen upplys dem !!!någon kallade mig i dag för skatt, det var det vackraste….. nu finns han i mitt hjärta for ever såklart, ja så lättköpt är jag 😅