Hela besöket var en upplevelse på flera vis! Får bästa hårskolan med tips jag inte kunde, många är gamla hårtips man använde förr. Inte tvätta så ofta och bevara lockarna med duschmössa å ha en tofs på natten, tupera rätt och var inte rädd för spray å torrschampo. Använd rätt borste, sov på mjuka rullar, Ja fick många bra tips. Salongen i sig är en upplevelse och man förflyttas till 50 talet och lite glamour känsla infinner sig. Kan verkligen rekommendera Tito Frez hairstudio på Artellerigatan 58 Blev så nöjd i mitt nya jag!

Det blir det härlig lunch och pratig em med väninna på Lisa Elmqvist. Vi bjuds sedan godaste glass och praliner på Sandbergs choklad.

Blev en härlig dag på flera vis!

Min vännina har gjort så vackra helande halsband åt mig, ett stort med bergkristall och med några rosenkvarts och ett mindre halsband med bergkristall och hematiter. Design Kransdraken, älskar hennes smycken.

Ja leva här å nu känns viktigt!