Sjukvården 2019 är krävande och intensiv, hög produktion var dag och personalen påfrestas dagligen när de gör sitt allra bästa för patienterna. Personalen är helt fantastisk! Nu är semestern nödvändig! Samma fenomen brukar infinna sig innan jul. En del gått på semester redan och jag själv börjar min nu och det ska bli sååååå skönt och mycket välbehövligt med några veckors semester i sträck.

I går träffade jag en varg trodde jag. Ett enormt vackert djur, en hundras som för mig var helt okänd, tjeckisk varghund. Så snäll, stor och vacker. Rasen har ca 30 %varg i sig och är väl och noga avlad på bra individer, togs fram av armen från början och rasen kräver sin motion och stimulans så inte en ras för vem som helst!I dag var vi på bygget och tittade på våra nya vårdrum och operationssalar, kommer bli så bra! Skön kvällspromenad vid min kaj