I morse så sitter det tre små sötningar vid mamma Iris och alla 3 i kullen lever, underbart! På kvällen kan vi ta upp dom tillsammans med mamma Iris och titta lite närmare, tror det är två flickor och en pojke. Alla har en fin liten virvel mitt på hjässanSåååå fina å gulliga och håller sig vid mamma Iris som har kollen mestadels men hon älskar mat och äter hela tiden och verkar inte bry sig nämnvärt.

I dag varit på omfattande provtagning och MR undersökning. MR på NKS var trevligare på något vis än den på Huddinge, ljusare, luftigare och kändes inte lika instängd. Dessutom supertrevliga killar som fixar allt med bilder, snack å kontrast och min önskade radio kanal där Isabella Löwengrip sommarpratade. All eloge till killarna, ett föredöme i sitt patientomhändertagande. Undersökningen tog lång tid men gick psykiskt mycket bättre denna gång.

Tillbaka till jobbet där det hopat sig lite denna sista vecka innan semester. Siffror ska levereras och motiveras och en hel del annat med som måste till nu. Vården sommartid, att få ihop bemanning och kompetens är en utmaning trots att vi troligen är bland de bäst lottade i landstinget. Inget sker av sig självt utan det finns en välplanerad strategi som förhoppningsvis funkar hyfsat. Eloge till alla som jobbar i vården!

Hoppas svaret inte dröjer för länge men det är en kö på ngr veckor för tolkning av radiologer.