Full rulle på jobbet och sedan kunde vi äntligen få gå hem lite tidigare. Allt ska fixas innan semestrar och lika hysteriskt vart år.

Fått ny mr tid på måndag.

Åker förbi och inspekterar dotters nyköpta lägenhet, så jättefin 2a i stan.

Varmt ute 27 grader, Phu!

Hemma blir det marsvins födsel av tre underbart fina så fulländade babysar men tyvärr dödfödda, så otroligt sorgligt. Jag gjorde upplivningsförsök men utan resultat. Så fina de va, mamma Goldens första kull, så tråkigt och sorgesamt. Det är tydligen inte så ovanligt med dödfödsel och vi har råkat ut för det en gång tidigare och vi har fött upp många kullar under åren. 🙏❤️⭐️Vår andra marsvinsshona Iris ska också snart få sin kull och hon har fått några kullar tidigare, hoppas allt går fint.

Så vackra midsommarblomster pryder hemmet inför helgen.