Ja så var vi hemma igen och välkommen vardag! Sol och skönt väder var det här hemma i alla fall, underbart ju!

Tvättat, tvättat, varit och hämtat alla födelsedagspresenter i dag, från Ica- en till tårta, Rituals-en parfym, apotek hjärtat- en duschkräm, nu har jag bara rosor på Plantagen kvar att hämta💖får bli i veckan.

Solat på bryggan i dag och tjejerna badade, en tappade nyckel i däckspringan men en vänlig man hjälpte till och hämtade verktygslåda och plocka upp den😘. Nu väntar en jobbvecka men också lite kul inbokat.

Måste ringa min neurokirurg då fler symptom uppkommit tyvärr.

Ja ta vara på och var glad för det som är bra här och nu i livet och njut för saker kan ändras snabbt! Tacksamhet är en underskattad känsla!

Troy har fyllt 8 år och har fått massa fina pipande leksaker och ben. Han har saknat oss jättemycket men nu glad igen.

Köpte så god olivolja med mig hem, vilken skillnad mot de jag brukar köpa! God middag!Man måste ju avvänjas i bra takt så får bli en svag Aparol drink med soda i dag med flamingoisbitar i som jag fick i födelsedagspresent😍Ananasen kom ned i väska å hem tillslut och den har fått bada i dag.Fått fina drinkhållare att ha i badkaret och i min lilla balkongdamm😍 Svanfamilj vid bryggan i dag.