Sista dagen, att en vecka kan gå så fort! Sorgesamt att lämna men vi kommer nog åter då jag älskar både hotell, maten, stranden och det kristallklara havet. Hotellet ligger super vid bästa stranden, det är rent och snyggt, maten jättegod och varierande, hotellchefen står var morgon och delar ut färskpressad jos till alla och all personal otroligt vänliga och tillmötesgående! Rummen har minikök och är moderna fina och med bra sängar. Vinnande koncept.

I dag har jag bara badat å badat å badat både med och utan ananasen. Barnen trötta och sov några timmar så jag gick strandpromenaden till Port Alcudia och sedan längs stranden tillbaka, skön promenad! Sedan sista godaste Sangrian och en god tonfisksallad i poolbaren. Att packa är en utmaning men tror det funkar, ganska klara nu för upp i ottan i morgon.