God frukost, bästa hotellfrukost, finns allt! I dag blev det bussresa till Palma. Tar ca en Tim från Alcudia till Palma men det är bra bussar så det går fint. Väl i Palma blir det shopping och mycket promenerande genom den fina staden. Barnen hemma beställt massagekuddar så dessa inhandlas. Butiken har en ko som symbol, de har massa kul saker och vi köpte en del, finns bara i Portugal å Spanien å England. Jag köpte en självlysande laddarsladd, hårpinnar och en extraväska att ha i handväskan. Vi hittar en fin restaurang vid havet och båtarna, Mare de Nudas och maten superAnna matar hästarna med äpple. Vi fikar på ett jättemysigt ställe, rekommenderas, Cappuccino. Glashala plattor på stadens gator och halkar illa å slår i vä knä, inge bra, två dåliga knän nu. Vi har en mycket gammaldags cirkus i staden.Bad hemma vid bästa stranden ever innan middag på stan. Domningar vä arm å ben…… inge bra