Ja upp kl 03 i morse och sedan en resdag som faktiskt flutit på bra och enl förväntan. Vi intog god riklig frukost i loungen i lugn och ro och sedan på planet serverades också hyfsat god mat. Såg filmen: A star is born, jag tyckte den var jättebra! Bussresan till hotellet gick fint, somnade. Vi åt lunch vid poolen och naturligtvis en Sangria därtill medan vi väntade på att rummet skulle bli klart, shoppade lite vatten och simglasögon. Fick tillslut ett superbra rum.Sedan kastade vi oss ut i havets ljusblå klara sköna omslutande böljor. Jag älskar denna strand med den härliga vita sanden och klara vattnet med lite lagom vågor. Ligger nog i längre än de flesta och plaskar. Sedan ville barnen till poolen så fick bli en slummer i solstolen. Trötta barn somnar sedan, pallar ju ingenting…

supergod middag och sedan en kvällspromenad i staden och barnen åker go-cart.Godnatt från en sömnig trupp, i morgon väntar nya äventyr😴

Hittade en fin bild från fb tre år sedan, hade faktiskt just den klänningen i kväll