Ja länge sedan vettig semester så måste njuta max nu! I morgon åker vi till Mallorca till ett favvoställe vid Alcudia, ska bli helt underbart. Bra hotell med supergod mat och med bästa badstrand. Lite utflykter ska vi göra som att åka båt till alla grottor, rida på ranchen och en dag i Palma. Sedan hinner vi säkert med lite fler utflykter men bara strand, bada, sola och vila är nu prio samt lite sangria. Packat klart och allt är nog med och har vi glömt något så finns det att köpa där. Vattnat och gett förhållningsorder till de som ska hålla ordningen hemma.

Fixade tvättmaskinen i dag som bara fick knas å vandrade i väg i väldans oljud. Ringde tretti ( köpte via tretti) å frågade och de upplyste om att nog transportskruvar satt kvar vilket det faktiskt också gjorde så jag åkte å köpte skiftnyckel å fixade så nu funkar den. Lyx, länge sedan egen maskin. Var vid badbrygga å dotter badade men inte jag, jag solade lite-vilken dag! semester semester semester Lavendeln trivs bra pappas gamla racket Rea i hela Liljeholmen centrum så blev några plagg till mig å även till dotter, jag köper sällan något till ordinarie pris vilket ökar på brakänsla med schopping.

Handlade lite på rituals så nu är jag nyskrubbad, luktar gott och är förberedd för sol å bad i nya bikinin.

Trevlig fredagkväll