Ja länge sedan jag hade en riktig semester. Bara haft semester för att ta hand om sjukt barn i vinter så nu är semestern efterlängtad och så otroligt välbehövlig! Chefskapet är ju inte slut som många tycks tro bara för att man går hem utan ofta behövs skrifter att läsa igenom, svara på en del mejl och tel. Dessutom så har man semester som chef blir det ändå en massa tel och mejl då naturligtvis inte alla vet att man har semester. Nu ska jag ställa mejl på sem läge å hoppas på vila. I dag installerades lyxen, tvättmaskin och tumlare. Länge sedan nu jag hade det så det känns så lyxigt. Skön promenad vid vattnet och solen skiner och det är varmt ute men kallt i vattnet än men många badar. Vi väntar marsvinsungar när som helst, var länge sedan vi hade ungar så ska bli så kul. Trevlig väderprognos