Så glad över att denna tavla äntligen hämtad ifrån inramningen efter år av min återkommande glömska , köpt i Tokyo 2012….. Den är handmålad och hedrar våra vackra Koifiskar vi hade i dammen i villaträdgården.

Rekommenderar detta morsdags present överlack, torkar snabbt och håller nagellacket fint länge, applicera på vått lack.

Lite tips av dottern, får se om jag föryngras i kropp och själ el iaf blir ngt starkare på nått vis, allt måste testas!

Som tumörpatient måste man spec se över sånt som ev kan påverka och stärka kroppens motståndskraft. Får en massa bra tips även i svenska hjärntumörföreningen, alla drabbade delar med sig, uppmuntrar varandra och ibl även ses och hälsar på efter operation mm. Skön grupp att ha för endast de som varit där kan förstå…

Mitt atypiska meningiom ska kollas upp i slutet av sommaren med ny MR och hoppas den inte växt …. då kan livet ta en annan okänd väg även om de flesta operationer verkar gå fint dock oviss väg tillbaka. Oron finns såklart över framtiden men det kan lika gärna hända andra saker med hälsan eftersom åldern ngt mogen numera. Det kan även tillstöta symptom närsomhelst om den nu skulle växa på sig. Priset högt som tusan men insikten stärkts ang livet och funktioner som inte är givna, man får vara tacksam för det som är bra just nu.

Stress, då oftast emotionell i hemmiljö, osunda relationer vilket även kan vara förödande om detta finns på jobbet, ekonomi, död, sjukdom, flytt, skilsmässa etc sägs vara den värsta stressen och som kan urholka kropp och själ. Se om ditt ”hus” regelbundet. Viktigheter är att hålla sig i ok form som att motionera, helst i vardagen som att ta trapporna. Bra med långa, gärna raska promenader helst i skog och mark. Simning bra, behöver inte vara gym å hårdträning som faktiskt inte heller passar alla. Äta bra kost med mycket grönsaker, frukt, bär och nötter, dra ner på socker och fett, inga hel el halv fabrikat. Gör dig av med tärande, dränerande osunda relationer och träffa de du mår bra med och gör lustfyllda saker så energin hålls i bra balans. PS: kvinna från 40 om du mår psykiskt dåligt så glöm inte att kolla upp hormonerna för det kan vara klimakteriet och det finns hjälp att få!

Landet i dag och sol växlar om med regnet, blir trevlig grillning i en regnpaus. Vi satte i hop ny grill med lock, bra om det börjar regna.en cola burk bara exploderade å det stänkte runt väggar å överallt 😱