Underbart med extra ledig dag! Fb bjuder fint minne ❤️Solen skiner och ingen stress. Frukost i sköna solen på balkongen. Blir en tur till centrum där dotter äntligen får tag på en bikini på Hunkemöller och jag kommer i håg att lämna in örhängen på lagning. En smothie på favvoställe vill tjejerna såklart ha.Huvudvärken blir lite jobbig så får bli en stunds vila på dagen. Promenad senare runt i vår trakt och vi stöter på lite får. Ägaren berättar att en lös hund tagit sig in och anfallit fåren i veckan, galet att det finns så ansvarslösa hundägare som har hundar lösa på våren med alla djurens ungar som ligger i gräset. Denna hund som anföll fåren ska ju dessutom aldrig gå lös, polisanmält iaf. Så fin pelargon, har många olika fina sorter nu i olika färger på balkongerna.

alla kan vi avvara något så swisha en slant till någon som verkligen behöver….