Tänker att det var precis lika för 40 år sedan att jag aldrig hängde med i senvåren och vips var det midsommar, hinner lixom inte njuta fullt ut! Försöker ta promenader vid kajen, i skogen och vid vattnet vid skönt väder. Har ju inte varit så varm vår egentligen tyvärr men nu bör det väl bättras. Bilder från gårdagens kvällspromenad. På jobbet är det mycket som måste fixas innan semestrar, alltid lite hysteriskt att allt verkligen är kommunicerat och alla pass är täckta inför semestrar. Sjukvården i sommartid är en knepig sak, har alltid varit så men nu i dessa tider ännu knepigare. Chef i vården i dag ingen glamour!

I dag får jag äntligen hem tvättmaskinen så att jag slipper tillbringa många timmar i veckan i tvättstugan, timmar som jag egentligen inte har och kvällarna blivit sena och jag blir för trött.barnen tävlar i styrka å snabbhet 👍

7 dagar kvar till semester och Mallorca resa, tjoho! Efterlängtat som tusan!