Ja sov länge i dag, fått ökat sömnbehov sedan en tid.

God frukost och sedan besök hos pappa. Handlar med mig Thelins goda sockerkaka och glömmer såklart tandkrämen som var det enda jag skulle komma i håg att köpa…

vi fikar och pratar, rensar papper, pappa har alltid haft massa massa massa papper….

sedan besök hos modern och mer fika och där blir det dessutom en liten virre och en massa prat. Får ett par jätte snygga pärlörhängen av mamma som hon fått av mig för länge sedan som hon inte tycker sitter så bra. De passar ju mig utmärkt när jag dessutom tappat ett av mina favvopärlörhöngen i förra veckan.

Sedan en sväng till Täby c och där har det hänt en hel del sedan jag var där sist, bla massa nya restauranger i ett litet mattorg. Room har i dag bra rea så kompletterar med några nya Matteus tallrikar. Nyttjar sedan presentkortet (jag glömt bort) på Jacky, blir en tjusig blus av Ida Sjöstedt.

Nya kapslar, mina favvo fanns inte längre😅hem till soffan å vila vila vila…..

Denna knapp måste jag bara installera påbörjat ny låtlista

https://open.spotify.com/user/1110928904/playlist/1HzuNxn2quqJiyhQ4k3Tm4?si=3exLDpkVSAmCegIdzKYF6w