I dag fantastisk sol i Stockholm☀️efter en hektisk arbetsdag följer jag dotter till ridningen. Alltid samma procedur, vi handlar på Mc Donalds och äter på bussen, lite mysigt. Somnar nästan alltid på denna bussfärd på ca 30 min så ock i dag. Ridningen hyfsad men stökig häst i dag med tyvärr och dotter lite besviken. Jag väntar på stallbacken i solen och ringer lite viktiga samtal. hemma blir det tvättstuga som vanligt, måste köpa mig en maskin för orkar inte med detta spring upp å ner flera ggr veckan.

Son diskuterar sin uppgift i skolan, att starta ett företag, frågan är vad han ska satsa på- kul å tokiga diskussioner men kommer såklart att bli något stort av bästa gossen i världen. I morgon fredag och det blir grillning vid vattnet i solen på landet. Sommaren är nog här nu. Skulle ju åkt på filmfestivalen i Cannes nu då det aldrig blev av förra åtet men kom inte loss i år heller tyvärr, får satsa på nästa år.