I dag vilar dotter i soffan och jag går på trevlig födelsedagsfest hos en av mina äldsta vänninor. Vi är 4 st som känt varandra sedan lågstadiet och har setts av å till under åren men oftare nu sista åren. Detta år fyller vi alla 60 och klart det ska firas, nästa gång är det min tur, jag är yngst. Vi är mycket olika på många vis och har levt olika liv men vänskapen finns där som alltid. Vi har alla drabbats av livet och vi kan stödja och uppmuntra varandra och vi kan skratta som tusan. I dag var det en härlig fest, en god sommarbuffé och vi satt ute på den fina terassen. Vi njöt av god mat, gott vin och trevligt sällskap. Mycket folk var det och presenterna var främst bubbel, blommor och böcker. En fin present fick födelsedagsbarnet av en smyckes designer vännina, ett par tjusiga specialgjorda örhängen. Vi pratade framtid, semester och resor. En av oss har åkt på längre kryssningar i bla Karibien, lät mysigt.

Det gäller att ta vara på tiden och hitta på kul saker för man vet inte hur man mår om ett år, mycket kan hända. Tack för fina vänner, värdefullt!

Nu ska jag njuta av försommaren, den spirande naturen med alla underbara dofter för det går så fort…