Dotter har inte mått helt bra efter hästolycka med fallet i går, ont i huvud, ont i nacken, ont i rygg, svanskota och yrslig. Vi åker till barnakuten på Sachsska, blir väl mottagna direkt och det blir ordentlig undersökning och CT. Inga skelettskador men slitningar i muskler å dyl spec nacke, hjärnskakning så hem å vila. Tack alla vänliga och proffsiga som vi mötte i dag!

Ja otur vi haft hitintills 2019, varit motgångar utöver de vanliga som annars kantar livets stig av och till. Nu hoppas vi på bättre tider framöver.

Troy barnvaktar.älskar dessa små kloka livets lilla ja

Hoppas resterande dagar framöver kan bjuda lite vila och att dotter får återhämta sig bra. I morgon blir det lite trevlig födelsedags festlighet hos barndoms vännina. Bara se glad ut och möta livet, en gåva…

Snart sommar