Vilken vecka, jobbet tar sitt och annat sitt…

Äntligen snart fredag!

På ridning med dotter som nu på våren mest rider på fina naturstigar i skogen. Jag tar under tiden en skön promenad på berget och i skogen, älskar skogen!

Solen skiner, fåglarna kvittrar och det luktar underbar vår.

Mental skön vila för en stund.

Den bästa tiden är nu, måste se till att njuta fullt, sällan jag hinner med skogspromenad. Inget rådjur i dag men förra gången gick den nära mig.

Tråkigt avslut på ridningen då dotter ramlade av, släpades i stigbygel och slog sig ordentligt, hjälmen sprack tom 😱första gången ett sånt fall (hon har dessutom största hästen) och hon har ridit många år. Får vila hela kvällen, ont i huvud och svanskota. Gillar inte detta alls men dotter envis och vill såklart rida igen. Lyckats hindra fyra döttrar från ridning men denna sista dotter gick inte att hindra. Kvällen fylls sedan av tvätt, hundpromenad, handling och blir endast enkel matlagning. Ser fram emot helg och lite festligheter.