Ett långt uppehåll blev det här på bloggen, varit en jobbig jobbig vår med en hel del händelser av icke upplyftande karaktär. Har inte hunnit med relationer och inte så mycket festligheter heller utan det har mest blivit familjen och det mest nödvändiga som tagit min tid, kraft och ork. Återhämtning i vardagen blivit mer viktig nu.

I bland kommer livet emellan helt enkelt och tar all plats, tar all tid och all energi.

Vi har haft tråkiga händelser i familjen och jag själv har fått en tråkig diagnos som jag återkommer till.

Jobbet har dessutom krävt tillgång till all tillgänglig energi som varit över, inte optimalt men borde lugna ner sig…. chef i vården är en knepig utmaning 2019!

En rolig sak var iaf Guldbaggen på Cirkus som jag och dotter var på och med efterföljande efterfest på Operakällaren, kul kväll!

Anna och jag var också på en liten mysig Helsingforskryssning på lovet.

God mat och dryck och en stadsvandring, blev en trevlig lillsemester.

Troy mår jättebra nu efter en lång vistelse på sjukhus, prostatit var diagnosen.

En fågel, lille Tim har dött då vi fick elaka fågelkvalster som troligen sög blodet ur honom utan att vi märkt av detta. En dag fanns flera tusen kvalster knappt synbara på vägg bakom buren, helt vidrigt! Var tvungen att sanera mycket grundligt i hela lägenheten och de känns nu bekämpade.

Vi begravde Tim på landet på vår fina lilla djurbegravningsplats vid vattnet. En vacker skön och solig dag fick vi.

Lilla Snövit har nu fått flytta ut på balkongen i sommarburen och trivs väl bland alla växter. Snövit älskar att sitta bland växterna och titta ut

Balkongen är nu mysig och inbjudande, vi sitter en del där i solen och njuter.

Vi var på ett trevligt vernissage i helgen, var länge sedan och detta var på vårt favvo Nordic Art på Birkagatan som alltid har utställningar av bästa konstnärer. Vackra fina tavlor att skåda denna gång, bla av en stor favorit Marika Lang. Som alltid bjöds god dryck med tilltugg och bästa stämning. Fått många trevliga nya bekantskaper via konstintresset.

Vi var även en sväng på favoriten Lillebrors bageri på Rörstrandsgatan och inhandlade lite gott .I dag var det uppföljning på öron HS efter bortopererande av jobbig spottsten i vintras, konstiga saker kan man få. Har även för andra gången nu en fylld bihåla, inte kul att gå in och tömma den igen som jag också vart tvungen att göra i vintras. Fick remiss för tömning till Sophiahemmet.

Hälsan sviktat en del vilket säkert beror på alltför hög belastning framför allt på jobbet och även lite för mycket privat sedan en tid. Några besök i vinter på bla hjärtakuten då hjärtat påverkats av alltför hög stress och framför allt då emotionell stress. Lugn, ro och återhämtning prioriteras nu samt att göra lustfyllda saker för påspädning av energinivån. Skönt med vår och en stundande ljusare årstid som nu gör gott. Hittade min gamla droppbox och förlorade mig en stund i fina minnen….Här är alla barna mina och två barnbarn❤️några år sedan.