Stackars lille Troy som blev så sjuk i Prostatit i veckan och fick åka till djursjukhuset och blev inlagd två dygn. Nu är han hemma och återhämtar sig, han var tydligen så närhetsberoende av personalen så han fick mest sitta i knät och bli klappad. Han mår nu ok men inte helt bra och får div medikament ett tag till. Jobbmässigt har det varit en högintensiv vecka så alla krafter har måst upprätthållas, nu kämpa ett tag till innan så välbehövlig julledighet. Alla kämpar på, högtryck i vården och bästa medarbetare gör allt för våra patienter, guldstjärna⭐️till dem!

Fick så trevlig post igår😍ett stort vacker guldbrev, 💌 det var inbjudan till Guldbaggegalan med efterföljande efterfest på gamla favvo Café Opera💃🥂🍾🎉Ska man få brev ska det vara bra brev och detta var ju ett av de bästa⭐️

I dag ner i källaren och hämta upp julpyntet, ska pynta lite sparsamt.🌲

Vi ska på vernissage och förhoppningsvis även på julmarknad i dag om orken finns. Höjdpunkt blir även att besöka Lillebrors bageri och köpa med sig ngt gott. I veckan ska jag försöka ta mig tid och djupdyka i varför jag inte kan ladda upp bilder här på bloggen, måste utöka utrymme. Bilder kommer förhoppningsvis då.

Trevlig lördag!