Mysig traditionell julmarknad med allt från chokladhjul, glögg, hemgjord korv och stickade vantar. Tar en liten promenad runt i kvarteren och hittar ett litet bageri/brödbod där vi köper ett gott vörtbröd. Bilder på mitt instaflöde då jag inte verkar få in flera bilder här. Ska gå tillbaka i veckan och köpa bla hemgjort gott knäcke och kanske senap. Finns ju så många mysiga julmarknader och vi brukar även besöka Hovstallets och Kungsträdgårdens. Kallt ute och lite frost på marken så stämningen på topp. Advent nästa helg så måste ner i den överfyllda källaren i veckan och leta… har iaf fått upp belysning på balkongerna som nu lyser upp fint. Hunden sjuk så blir veterinär i morgon om ingen förbättring sker och jag ska dessutom själv å spränga stenen i öronspottkörteln i morgon, undrar hur det går till… bara se glad ut ändå