Dotter fyllt 20 i går och firat ordentligt det har vi. Helgen var kul med så trevligt vernissage på Nordic Art, med gamla vänner och nya. 20 års fest för släkt å vänner på lördagen och i går med, Phu! Såklart dotter gick premiär på systemet och fick då ett fint välkomstkort av dem, hon köpte bubbel och Pina colada. Sedan köpte hon sin första Gucci väska helt själv, precis den jag önskar mig😍Så synd jag inte kan lägga in fler bilder här, måste göra nån uppdatering. Ja festligt värre att fylla 20, själv kommer jag inte i håg hur min 20 års dag firades men skulle precis bli mamma❤️Alla dessa mina älsklingar håller mig verkligen i gång med div aktiviteter, festligheter, hälsa, skola samt en massa måste köpa- skor, byxor mm.

I fredags kväll var det filminspelning för filmen Heder och träffade bla en kul tjej så blev dessutom riktigt kul timmar med mkt skratt. Denna vecka bjuder också en del trevligheter att se fram emot, behövs för att hålla modet uppe då hösten nu kommit med kyla och rusk.