Varit en händelserik höst på många vis. På jobbet går allt i raketfart, det ska fungera optimalt för patient, personal och budget, ganska stora utmaning som chef i dagens sjukvård Stockholm!

Vi hade iaf bra strategiska klinikplaneringsdagar i september, utvecklande att alla kan samlas och få tid även för umgänge vilket gynnar vårt samarbetet och stärker teamen. Vi var på en favorit, Lejondals slott och njöt av miljö och mat.

I oktober var jag på en mycket bra sjukvårdskonferens på ett annat favvohotell, Steam hotell i Västerås där många av Sveriges sjukvårdschefer deltog. De har en härlig inredning i denna gamla ångpannefabrik och mycket god mat samt tjusiga rum.

Besökt flera härliga trevliga vernissage under hösten och beskådat så många vackra målningar, träffat gamla och nya vänner. Fått en spec visning av Dramaten från källare till takrummet, mkt intressant!

Varit på filmhuset några gånger på trevliga mingel och beskådat premiärvisningar för dokumentärfilmer om Ingemar Bergman med anledning av hans 100 års firande. Ingemar får en ny betydelse iaf för mig iom dessa nya filmer som är byggda på intervjuer av såväl Ingemar som av dem som känt honom väl. Besökt Helenius hörna några gånger samt Talang, alltid kul! Har även nu i helgen hunnit besöka nyöppnade Nationalmuseum där de verkligen gjort besöket till en vacker konstupplevelse rakt igenom de vackra lokalerna.

Hösten har dessutom varit häröigt mild och vacker, så många sköna promenader, sååååå nöjd med min flytt hit till Liljeholmen.

Inte minst har jag numera Chantall som mitt förnamn, bara att vänja sig.

Verkar fortfarande krångla på min sida för kan inte ladda upp bilder tyvärr, får luska vidare bland inställningar.