Lillebrors bageri, bästa bageri och i dag blev det en jättegod wrap med ost broccoli walnötter👌frestelsen alltid stor att handla massor men lite karaktär har jag ibl iaf….sedan blir det handling via Karma, en app jag ofta använder spec till bröd. I dag blev det bröd ifrån Ica lLiljeholmen, från Bröd&salt en Levain och från Printz, en Levain också. Ica Liljeholmen har ett jättebra utbud av såväl olika delikatesser, fisk å köttdisk som är super och de har även en vinbar. Handlar även fantastisk svartkål som är både prisvärd och blir en stilig prydnad dessutom.Provfilmar och hoppas såklart att jag får rollen men alltid någon mer erfaren som kniper dessa för mig attraktiva småroller. Håller tummarna…

Anna spar till Los Angeles resa och vill putsa allt silver, mycket är det och kämpigt på slutet. Fint och glansande resultat och stolt dotter även om mamma fick avsluta.så trött efter en hektisk jobbvecka…. 😴