Bank hotell, så stilfullt nytt boutique hotell i Stockholm. Sett så fram emot att få besöka hotellet, följt utvecklingen på håll och sett hur fint det blivit allteftersom så var verkligen nyfiken i dag.

Tänkte ta ett glas bubbel i baren men de hade ”inte öppnat” och vi blir ”utmotade” av receptionist….. vill inte ha folk i lokalerna nu…. första mötet med Bank hotell blev inte så positivt tyvärr….

Så viktigt med rätt personal, kan ställa min erfarenhet till förfogande då jag har bl.a. många många år som rekryterare av specialistkompetens! Kompetensen så viktigt men än mer viktigt är att det är rätt person på rätt post! Chefen dessutom så superviktig och vad man som chef förmedlar.

Berzelii park så överraskande exotiskt vackert i dag med Berns i bakgrunden så vackert inklätt i härlig sommargrönska. Inte sett palmer i Stockholm tidigare.

Ica Liljeholmen är outstanding med bästa delikatessdisk med liten ”restaurangdel” med tex räksmörgås och ett glas vin. Smakprov i dag och får smaka sjöborre som jag aldrig smakat tidigare, smakar kokt kall ngt slemmig tång, inte gott…. men nu har jag smakat iaf! Ja nu äntligen såååå efterlängtad fredag, så trött efter denna vecka som tyvärr givit mig en del huvudvärk, vilar ut i soffan tillslut med ett glas gott specbeställt vin.

det pratas om meningen med livet….

Bör väl vara att göra det bästa man kan av de kort man fick på hand å spela ut dessa så smart man förmår …..

Son spelar