Härlig dag och så god lunch, rökt supergod lax med äggröra. Sedan promenad runt min vik, gick till Hornstull stranden mittemot där vi badade vid en egen liten strand. Vi passerade en mysig utomhus boulebar, måste gå dit och spela någon gång. De har utökat stranden med en massa sand på gräsmattan vid minigolfen, fler bryggor, bastu, ja jättemysigt folkliv. Vi avslutar promenaden med en kall god öl på Ciao ciao i solen. Vid kajen är det många som solbadar på bryggorna och många badar. Fixat en del bl.a. garderoberna och fått bra med med plats för mina kläder, så skönt! Slumrat en stund i dag med i solen på balkongen i sköna soffan, underbart!

Ska gå på Tai chi utomhus en gång i veckan nu, har testat tidigare och fann ett härligt välbefinnande i dessa rörelse och i den sinnesstämning jag kom in i. Behöver lite harmoni, vila, ro i kropp och själ nu efter en påtagligt ansträngd vår!