Ja så nöjd med denna flytt! Underbar utsikt och mysigt med frukost i solen på köksbalkongen. Måste fixa ett parasoll dit sen. Promenad vid kajen, en hel del har hänt dessa år, fler hus och fler restauranger, en lång ny kaj och mer härligt folkliv!

Vi har ett orangeri på gården och där kan man ha fest, party dagen lång i dag där. Låg i solen i soffan på balkongen på em, slumrade till så skönt i solen☀️Ja fåglarna stormtrivs på balkongen i solen, kvittrar som skjutton. Ska köpa ett trevligt matbord hit sen.

Dotter me pojkvän kommer med bubbel och jag gör goda ägg å lax smörgåsar.Sedan tar vi en promenad längs kajen och jag lånar sedan pojkvännens starka muskler till källaren och soprummet. Så skönt att jag kommit i ordning så pass att i stort sett är det bara barnens rum kvar och det får de ta när de kommer hem igen.

balkong till balkong