Skärholmen, en upplevelse med alla kulturer, härliga matdofter och en så spec grönsaksmarknad med bra priser och fräscha grönsaker. Måste åka hit igen och handla. Små spec butiker med kakor och godsaker från andra kulturer, nötter honung och ser så gott ut!Sen skrivit kontrakt på nya lgh och det känns bra!

Skön kvällspromenad i folktomma Täby god wok middag med div grönsaker, blir vad jag har och i dag, purjo, gul lök, vitlök, grönkål, lite hackad selleri, rödbeta, morötter, små svarta bönor, fryst spenat, lax, chiliflakes, muskot, pressad citron, Herbamare, gurkmeja, svartpeppar, soya och sweet chili. Glasnudlar klipps lite och blandas i och serverar klibbigt ris till👌blir Beck film, har sett men glömt det mesta då spänns de igen….. ofta så numera😅😂I morgon bitti kommer de med fler kartonger och pappgarderober till galg kläderna och kristallkronorna.