Jag och många andra medverkar i reklam och då är det i regel för att det är kul och man tjänar en slant dock oftast en mkt blygsam sådan. Däremot anser iaf jag att jag aldrig skulle medverka i reklam för någon vara el för en åsikt jag inte står för och jag har därför tackat nej flertal gånger till just reklamuppdrag. Numera är min känsla att kändisar medverkar väldigt mycket och många gånger i reklamsammanhang tex på bloggar och på Instagram. Själv tycker jag det är märkligt att man gör detta då vederbörande köps för att visa en vara och sedan skriva om den på sin blogg. Har själv fått frågan och tackat nej då jag anser att jag blir själv påverkad och vill inte påverka andra för att jag ska tjäna pengar och för att inte tala om vad företaget tjänar. Sedan beror det såklart på vad det är för vara man gör reklam för och vad just det företaget står för. Avföljt flertalet nu då jag anser att de tyvärr försvinner på alla vis in i reklamens tecken…..