SĂ„ stolta ska vi vara för vackra landet Moder Svea! Vi mĂ„ste vĂ€rna detta fria landet, vĂ€rna demokratin, öppenheten, vĂ€rna djur och natur. Satsa pĂ„ vĂ„rd, omsorg, skola, rĂ€ttsvĂ€sende och polis kĂ€nns som högsta prio! Personligt ansvar över sina handlingar och att ta bra etiska beslut som mĂ€nniska bör lyftas, vem vill du vara, vilken förebild vill du ge? Ge mig ett klokt öppet sinne🙏

SjÀlv sÀtter jag djurskyddet högt och inget parti tar detta pÄ allvar tyvÀrr men enskild person borde vara mer insatt och ta stÀllning i bÄde etik och i moraliska djurfrÄgor. Glad att jag Àntligen hittat ett super alternativ till mjölk!

I dag blir det firande av vĂ„rt vackra Sverige🐝đŸŒș🇾đŸ‡Ș🇾đŸ‡Ș🐝đŸŒșönskar er alla en fin nationaldag💛💙💛💙💛💙vi Ă„ker till stan och gör en kul nationaldag! Vi gĂ„r igenom slottet som öppnar alla sina salar och gemak sedan till Grand Hotell magnumdesign pĂ„ NK sedan blir det Diplomat hĂ€stkapplöpning pĂ„ gĂ€rdet