Mkt nu för allt ska såklart ske innan midsommar…. som alltid! Alla utvecklings och lönesamtal nu klara, Phu var bara ca 70 i år, horribelt och vansinnigt men måste ju gå. Möten ett antal var dag och dessemellan det andra högprioriterade nödvändiga. Produktionen maxad och alla längtar nu till så välbehövlig semester. Vården är ställd på sin spets numera, inte luft i systemen längre och prioriteringar nödvändiga. Vi gör allt vi kan för våra patienter, de ska känna sig trygga och välinformerade och bästa vård ska de ha!

Efter jobbet nödvändiga ärenden och lite vänninesnack. Fått presentkort på Sturebadet 😍🙏inhandlat present till fröken. 🇸🇪sååå skönt vara ledig i morgon, borde vara ledig var onsdag! 🇸🇪

Har satt mig in i pensionssystemet med allt vad det innebär med fonder etc. Länge sedan jag bytte fonder så nu gjorde jag det. Ser hyfsat ut men får nog jobba tills jag stupar….

Bara att kämpa…… 😅 se glad ut och gå fort 😎 i morgon nationaldag å party party😎🇸🇪🎈🥂🐝🌺