inspirerad av hotellfrukost och ville ha god omelett till frukost så blev en omelett med tomat sparris dill purjo timjan basilika och lite kimchi👌Tar in lite sommar i vaser överallt.

En del ärenden i staden sedan god mat igen. Färskpotatis med sill, rödlök och dillsedan sallad på tomat mozzarella sparris dill timjan basilika lite Kimchi pesto rödlök edamame bönor å balsamvinäger på👌Goda svenska gubbar med blåbär.

Ser interviu med Amelia Adamo och det finns en del igenkänning. Se inte bakåt utan se framåt å gå dit du vill….

En del lock för tunga och får ligga kvar, när sorger sipprar å kommer fram så gråt en skvätt men borsta sedan av dig å gå vidare. Hårdhudad kan man bli av livet och det är väl ett överlevnadsskydd. Du kan inget göra åt det som varit och alla bär sina ok och sorger.

Du kan däremot påverka livet framöver!

kämpa