Intensiv jobbdag från 07-17,30 med flertal möten. Sedan blir det trevligt bubbel mingel på hudvårdssalongen SkinBy med dotter, bra hudvårdsprodukter och behandlingar ges där och dotter nöjd stamkund. sedan till ngt försenad morsdagsmiddag hemma hos äldsta dottern. Bjuds så god Champagne, riklig på magnum och sedan härliga havskräftor därtill. Vi sitter ute i solen och njuter denna läckra middag. Mysig kväll! Får dessutom fina presenter. Yngsta dotter varit ute med båt och badat i dag och de har tydligen blivit attackerade av sälar……

själv aldrig i hela mitt liv ens sett en vild säl på nära håll trotts att jag badar överallt och så fort tillfälle bjuds.

Vilka underbara sommardagar vi har nu, bara att njuta till fullo av detta ovanliga☀️🥂🌊🧜‍♀️💃 fint väder så långt det finns en prognos nu framöver😍i helgen ska jag bada på landet, länge och mycket🧜‍♀️

Tänk att livsplågor kan nedärvas, kan förklara varför vi är som vi är med olika känslighet etc