Sovit uselt, så ont i ben å fötter så denna måndag lite extra trötter.

I dag igen en högintensiv jobbdag med det vanliga som möten, rekrytering, utvecklings å lönesamtal, referenstagning, signering av miljonbelopp samt även behandlat en del strategiska viktiga frågor inför veckans möten och ledningskonferensen. Dotter börjat nytt jobb så hon var uppe med mig vid 06 och hemma vid 18,30, sedvanlig jobbdag och sedan lite handling på det. Hon tyckte det var sjukt jobbigt spec med kollektiv trängseln och frågade om det alltid var så! Välkommen till jobblivet, så har jag haft det i 37 år, inte undra på att jag är helt slut på alla vis!Dessutom har jag pressat in 6 barn, ett antal högskoleutbildningar, tre giftemål, 14 flyttar och avancerar till högre chef dessutom, kan bara konstatera att jag måst haft mycket energi iaf! Många glada år och sedan många jobbiga år, blir inte alltid som man tänkt, typ aldrig! En del ställer sig frågande men jag säger bara en mkt klok sak, tycka, ha massa synpunkter och tro är lätt när man inget vet! Man orkar det man måste! Det värsta värsta är när närstående inget fattar och andas att prio/liv/val är fel, kan bara säga detsamma! De som tycker mest äger oftast ingen egen klar livspegel! Sluta tycka å tro en massa ur den vilda fantasin och fånga ist verkligheten! Folk mest och även jag gör de val man tror är rätt och ibl kunde det blivit bättre och ibland skulle det kunnat bli betydligt sämre men först facit ger den insikten men facit fanns ju inte, livet kunde velat annat…. sååååå trött på de som i mina ögon saknar insikt och livsspegel…..

Vi firar iaf lite så Grattis till nya jobbet bästa dotter!

Vädret fantastiskt och gör att jag orkar lite till. Skönt om sommaren blir bra. Varmvattnet inte åter än, har ringt å klagat på detta elände, artigt men bestämt.

Nu väntar en intensiv vecka och en intensiv tid framöver, får se om det sen ens kan bli nån semester…..

Men har ens Sverigekartan sett ut så här nångång? ☀️🙏helt underbart ju !