Underbart väder i dag så vi beslutar oss för att kolla in Liljeholmskajen sommar 2018 inför ev flytt. Vi vill känna att vi kan ta ett bra beslut. Kajen var sig lik och inte mer folk än när vi bodde där några år sedan, de flesta restaurangerna var kvar och även affärerna. Många solar på bryggorna, härligt folkliv, älskade att ligga där och sola och ev ta mig ett dopp. Vi sätter oss på vårt favvo ställe Ciao Ciao och tar lite god mat och njuter i solen. Det året vi bodde där var det underbart härlig personal som jobbade där och vi blev som vänner och vi hängde där ofta. Håller fortfarande kontakt med en av dem. Nu annan personal…..

Vi strosar runt och kollar av området spec vid den nya lgh och det känns ganska bra även om inget kan jämföras med läget vi hade på den förra lgh där. Vi bodde då högst upp med två jättebalkonger, fri utsikt över sjövikstorget, kajen, vattnet och båtarna. Bästa läget på hela Liljeholmen då men denna nya lgh ligger högt och bra, två balkonger och två minuter från kajen men ingen havsutsikt tyvärr.

Skulle varit på Guldtuben i kväll men blev inte så