Känns viktigt att så långt som möjligt göra medvetna val på alla plan med förståelse för att livet är en gåva och att det finns en massa möjligheter! Gör gott, lyssna, visa generositet, visa förståelse, respekt och vänlighet, en bra strategi som både man själv och omgivning mår bra utav. Man blir glad av att göra gott och att kunna hjälpa, underskatta inte goda gärningar! Märker att jag själv oftast gör medvetna val, ett medvetet val kan vara att inte göra något val alls utan att vänta in. Att vänta in är ett val i sig, att sedan avvakta, se hur utfallet blir och därmed få mer underlag och förhoppningsvis då lättare att fatta ett medvetet beslut.

Vad vill jag, hur vill jag vara och vilken approach vill jag ha…..

Kom i håg: Du väljer själv, du väljer själv vad du vill se i någon, vad du vill förstå, hur du tänker och reagerar, inte minst vad du säger och hur du agerar! Medvetna val….

Servitören svarar på frågan hur det är- mkt bra tack! Härligt att kunna svara så, mkt bra tack! Kanske borde man svara så oftare för egentligen är nog saker i stort mkt bra….. kan ju iofs gå upp å ner beroende på ens referensramar i livet….

mkt event nu

Trudy flyttat till Gotland, träffat en man och öppnat firman där så fick nu en sista bästa fotvård här.

Sedan väl hemma blir det jordgubbar med kokos grädde👌

tagit med mig lite av sommaren in och det doftar ljuvligt