På jobbet 07 och hemma 19, underbar fritid sedan! Ny telefon i dag och det är ju alltid trevligt men alla appar måste det ju loggas in på nytt med lösenord, nytt BankID etc😅

Maten lagad och klar av barn som hjälpts åt med god wok sedan blir det så god Tiramisu Ena dottern kärlekssorg och de andra döttrarna sluter upp och tröstar och stödjer allt de kan❤️

Såååå skönt att inte ha kärleksbekymmer när man tänker efter, helt underbart helt enkelt!

Funderar lite över hur vissa situationer skulle kunna blivit med olika scenario antingen värsta flyt el värsta olycka! (Se filmen Sliding Doors) Vad styr vad det blir?

Att bli av med busskort två veckor sedan och nu bestulen på plånboken denna vecka är ju inget bra flyt helt enkelt, var är min skyddsängel? Har kanske lika strulig skyddsängel som jag själv är så jag är kanske bortglömd el borttappad men å andra sidan, kanske hen går där bredvid och just sett till att jag inte blev överkörd el att banen råkat illa ut, kanske har jag den bästa skyddsängeln egentligen fast jag inte alltid tycker att saker flyter så värst bra! Det kan alltid bli värre så sörj inte vardags strulet…..

Jag är ju egentligen superlycklig!

Tänker på en rysk kvinna, en mamma vars två barn blev ihjälskjutna i en skola många år sedan i ett attentat och hon sa sedan: jag var den lyckligaste människan på jorden men jag förstod det inte! Jag kommer så väl ihåg hennes sorg… har man mist sitt barn har det värsta hänt….

Allt annat blir betydelselöst när man haft en stor sorg och ting ska man inte sörja det har jag bestämt mig för sedan jag var tvungen att sälja i stort sett allt från äktenskapet med villa och allt😢sörja det som inte blev men sedan måste man gå vidare!

Se Anja Kontor När livet vänder när Rani berättar….

klarar hon att gå vidare då gör de flesta det

https://www.svtplay.se/video/17391254/nar-livet-vander/nar-livet-vander-sasong-6-avsnitt-4